Wellness

Wellness

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte

Op steenworp afstand van het hotel vind je Vitae Wellnessresort Goes. Een fijne plek voor een dagje tot rust komen. Met diverse sauna’s, een stoomcabine, hammam, rasul, beautycentrum en wellnesstuin is het een heerlijk resort.

Om er écht een paar dagen tussen uit te zijn, boek je een arrangement met kamer. Voor een dagje wellness ben je natuurlijk ook van harte welkom. Een dagticket of arrangement boek je het beste op de website van Vitae wellness. Bij Vitae wellnessresort is geen badkleding toegestaan, met uitzondering van de badkleding-mag-dag.

Wellness

Wellness

Vitae natural skincare

Je bezoek aan de wellness breid je uit met diverse beautybehandelingen. Bij de beautyafdeling heb je de mogelijkheid om vooraf massages of gezichtsbehandelingen bij te boeken. 
Wellness

Belevenissen

Bij Vitae Goes geniet je van het eeuwenoude reinigingsritueel Hammam en een ontspannen Rasul.
Wellness

Rustruimte

Vitae heeft een rustruimte met een unieke cocoonwand waar je heerlijk weg kunt dromen.
Wellness

Sauna’s & stoomcabine

De wellness heeft een opgietsauna (85 graden), een kleurensauna (75 graden), een 95 graden- en een infrarood sauna. 
Wellness

Wellnesstuin

In de tuin heb je alle ruimte om lekker te relaxen in de lounge of op de ligweide. Er zijn hangmatten en luxe ligbedden. Tijdens je zonsessie scoor je een verfrissend drankje in de buitenbar. 
Wellness

Baden

Vitae Goes beschikt over diverse baden, zoals een binnen- en buitenbad, een koud- en warm dompelbad, kruiden- en voetenbad.

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg