Inhouse Rentalshop Vlot

Hier begint jouw avontuur!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze inhouse rentalshop! Hier begint jouw avontuur op een van onze van e-bikes, e-scooters, e-boten en/of e-kickbikes.

Met deze milieuvriendelijke en moderne voertuigen kun je op een leuke en duurzame manier de prachtige omgeving van het bruisende Goes verkennen, zowel op het water als op het land. Of je nu liever langs de kust fietst, door de pittoreske straatjes van de stad scootert, over de wateren vaart of door de natuurlijke omgeving kickbiked, er is voor ieder wat wils!

E-Bike

Behoefte aan een gezonde dosis beweging gepaard met adembenemde plaatjes? Maak dan gebruik van een E-Bike. Op de Gazelle C8 Ultimate elektrische fiets ben je elk terrein de baas! Of je nu kiest voor een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke verkenningstocht door het bruisende Goes.

E-Scooter

Meer snelheid en wat minder trappen? Dan is een E-Scooter het ultieme voertuig voor jou! Cross op jouw E-Scooter naar de mooiste plekken in Goes en omstreken. 

E-Boat

Zie je jezelf al gaan? Dobberend op het water.. Je kan het water op met een E-Boat. Je kan vanuit het hotel alle kanten op om de omgeving te water te verkennen.

E-Kickbike

Vang hoge ogen met een E-Kickbike. Deze heb je nog niet zo vaak voorbij zien komen. Dit nieuwe vervoersmiddel laat je al het moois van Goes zien!