Zakelijk

Voor een zakelijke overnachting, maar ook de kleinere zakelijke bijeenkomsten kun je terecht bij Waterstate. Boek één van de business suites en ervaar het gemak van een bed die ‘in het plafond verdwijnt’, om de ruimte om te toveren in een vergadersetting tot 8 personen of gewoon een hele ruime werkplek voor jou alleen.

89 moderne en comfortabele kamers

Zowel de comfortabele als luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf in Goes. Met 89 kamers die voorzien zijn van een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren.

Winkel- en zakenstad Goes

Je vindt Waterstate op een toplocatie aan de rand van een vaarroute, naast grote wellness- en sportfaciliteiten, dichtbij voorzieningen en op een steenworp afstand van het bruisende centrum van winkel- en zakenstad Goes. Je kunt hier genieten van voorbijvarende boten langs het Havenkanaal, dat de historische haven van Goes verbindt met luxe woonwijken, pittoreske dorpen en de Oosterschelde.

Het gevarieerde winkelaanbod in Goes omvat zowel landelijk bekende ketens als lokale speciaalzaken en boetiekjes, terwijl de levendige terrasjes langs de vesten, haven en Grote Markt uitnodigen tot avondvertier.

Voor rustzoekers biedt het Zeeuwse Goes volop mogelijkheden, zoals wandelen bij het Goese Sas, duiken in Wemeldinge, golfen bij de Goese Golf, diverse watersporten bij het Veerse Meer of ontspannen op het Noordzeestrand, alles binnen 20 minuten autorijden in een provincie waar de zon gemiddeld net wat vaker schijnt dan elders in het land.

Zakelijk overnachten

Overnachten bij Hotel Waterstate betekent een toplocatie voor een zakelijke overnachting.

Vergaderen

Boek een zakelijk overleg in één van onze vergadersuites. De suites zijn voorzien van de benodigde vergadertools en ook lunch en diner worden op aanvraag verzorgd.