Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Heel flexibel een zakelijke overnachting boeken?

Ontdek het Hotel Waterstate, gelegen in Goes.  Zowel de comfortabele als luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf in de buurt van Goes. Met 89 kamers die voorzien zijn van een kitchenette met spoelbak hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren, een magnetron kun je op basis van beschikbaarheid via de Front Desk bijboeken.

89 moderne en comfortabele kamers

Zowel de comfortabele als luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf in Goes. Met 89 kamers die voorzien zijn van een kitchenette met spoelbak hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren, een magnetron kun je op basis van beschikbaarheid via de Front Desk bijboeken.

Winkel- en zakenstad Goes

Je vindt Waterstate op een toplocatie aan de rand van een vaarroute, naast grote wellness- en sportfaciliteiten, dichtbij voorzieningen en op een steenworp afstand van het bruisende centrum van winkel- en zakenstad Goes. Je kunt hier genieten van voorbijvarende boten langs het Havenkanaal, dat de historische haven van Goes verbindt met luxe woonwijken, pittoreske dorpen en de Oosterschelde.

Het gevarieerde winkelaanbod in Goes omvat zowel landelijk bekende ketens als lokale speciaalzaken en boetiekjes, terwijl de levendige terrasjes langs de vesten, haven en Grote Markt uitnodigen tot avondvertier.

Voor rustzoekers biedt het Zeeuwse Goes volop mogelijkheden, zoals wandelen bij het Goese Sas, duiken in Wemeldinge, golfen bij de Goese Golf, diverse watersporten bij het Veerse Meer of ontspannen op het Noordzeestrand, alles binnen 20 minuten autorijden in een provincie waar de zon gemiddeld net wat vaker schijnt dan elders in het land.

Let's meet!

Interesse en vrijblijvend een offerte opvragen? Vul het formulier onder aan deze pagina in en wij nemen snel contact met je op. Ons team staat klaar om je vrijblijvend een rondleiding te geven in het hotel. En met prijsafspraken die al mogelijk zijn vanaf 25 overnachtingen op jaarbasis, bieden we aantrekkelijke zakelijke arrangementen.


Business suite | 4 uur

Perfect voor enkel een ochtend- of middagprogramma.

Inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie
  • Onbeperkt thee
  • Onbeperkt flessen water

Arrangementen

Zakelijk overnachten

9:00 - 13:00 of 13:00 - 17:00 uur

Business suite | 4 uur

Perfect voor enkel een ochtend- of middagprogramma.

Inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie
  • Onbeperkt thee
  • Onbeperkt flessen water
Zakelijk overnachten

9:00 - 17:00 uur

Business suite | 8 uur

Een ochtend + middag programma

Inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie
  • Onbeperkt thee
  • Onbeperkt flessen water

 

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

cover.jpg
wellnessgoes-mg-9751.jpg
1309p-waterstategoes-ext-d10.jpg

Offerte aanvragen

Vul je bedrijfsnaam in
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je telefoonnummer in waar we je op kunnen bereiken
Vul je e-mailadres in waar we je op kunnen bereiken
Selecteer een geldige datum