Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. afm-icon

Verhuur, rendement & eigen gebruik

Investering met volledige ontzorging

Waar investeren in recreatief onroerend goed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Waterstate Lofts geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen. Hier wordt onder andere onder verstaan: onderhoud, beheer, vervanging inventaris, verzekering, marketing, etc. U ontvangt per kwartaal achteraf uw huurinkomsten en het enige voor uw rekening is de onroerende zaak belasting. Een investering zonder zorgen.

Vergoeding gedurende de bouw
Waterstate Lofts is een nieuwbouw project. De betaling van het hotelappartement gebeurt in termijnen. Gedurende de periode van bouw ontvangt u 1,5% vergoeding op de, conform de koop-en aannemingsovereenkomst, betaalde termijnen.

2 verhuurformules
Voor het project Waterstate Lofts heeft u de keus uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige ontzorgde huuropbrengst.

Formule 1 - Geïndexeerde huuropbrengst van 4.75% gedurende 15 jaar
U ontvangt op jaarbasis een vastgestelde huuropbrengst. Deze is gelijk aan 4,75% rendement op uw investering in het hotelappartement met bijbehorend inventaris. De huur wordt in 4 gelijke delen achteraf per kwartaal aan u overgemaakt. De huurprijs wordt ieder jaar geïndexeerd overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI). De indexatie wordt voor de eerste keer toegepast op 1 januari 2026. Vanaf jaar 2030 is de index gemaximaliseerd op 2%.

Formule 2 - Vast-variabele huuropbrengst gedurende 15 jaar
De eerste 5 volledige jaren na oplevering ontvangt u een op jaarbasis vastgestelde huuropbrengst. Deze is gelijk aan 5% rendement op uw investering in het hotelappartement met bijbehorend inventaris. De huur wordt in 4 gelijke delen achteraf per kwartaal aan u overgemaakt. De huurprijs wordt ieder jaar geïndexeerd overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI). De indexatie wordt voor de eerste keer toegepast op 1 januari 2026.

Na een periode van 5 volledige jaren gaat u naar een variabele huuropbrengst van 3%+ voor de opvolgende periode van 10 jaar. U profiteert direct van de omzet en prestaties van het hotelresort. Uw huurinkomsten worden berekend op basis van de verhuuromzet van alle 89 hotelappartementen tezamen. U deelt hierin met een vastgesteld quotiënt mee in de totale verhuuromzet. Deze wordt achteraf na het lopende jaar berekend. Tijdens het lopende jaar wordt u alvast een huuropbrengst van 3% uitgekeerd. Deze inkomsten zijn gegarandeerd en ongeacht de verhuuromzet. Na het lopende jaar ontvangt u het meerdere, de huur berekend op basis van de verhuuromzet minus de gegarandeerde reeds uitgekeerde vaste huurinkomsten.

Volledige transparantie
Waterstate Lofts keert u een vooraf vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt door het opmaken van een specificatie welke door een accountant of vergelijkbare beroepsgroep wordt geaccordeerd.

Eigen gebruik
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u 2x per jaar buitenom de schoolvakanties een weekend of midweek tegen een zeer gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Waterstate Lofts te bieden heeft. Waterstate Lofts doet u hiervoor jaarlijks een aanbod.

Brochure Aanvragen

Profiteer bij financiering van hefboom op investering

Het financieren van een hotelappartement kan voor u als investeerder interessant zijn. Wanneer u aankoopt om rendement te maken kunt u middels de zeer lage hypotheekrente een mooi hefboomeffect creëren. Middels onderstaande voorbeelden geven wij u een indruk van de kosten en opbrengsten bij het (deels) financieren van uw investering.

Voorbeeld 1 : 1 hotelappartement,
totaal investering € 150.000,-

Eigen inbreng: € 25.000,-
Lening 20 jaar: +- € 593,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 625,- per maand.

Voorbeeld 2 : 2 hotelappartementen totaal investering € 300.000,-

Eigen inbreng: € 100.000,-
Lening 15 jaar: +- € 1.215,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 1.250,- per maand

Voorbeeld 3 : 4 hotelappartementen totaal investering € 600.000,-

Eigen inbreng: € 240.000,-
Lening 15 jaar: +- € 2.185,- per maand
Gegarandeerde minimale en geïndexeerde huurinkomsten: € 2.500,- per maand.

Daarom investeert u in Waterstate Lofts

Een zorgeloze investering

Geniet van het rendement én de ontspanning van uw eigen luxe hotelappartement.

  • 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule 
  • Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
  • Variabele formule met een start rendement van 5%
  • Complete ontzorging voor u als eigenaar
  • Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting of notariskosten
  • Hotelappartementen met dag- en nachtindeling voor  3 of 4 personen
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, fitness, shop en restaurant
  • Prijzen vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars informeren u graag over de investeringsmogelijkheden en wonen in Waterstate Lofts. Wij staan voor u klaar!

Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht

De betrokken partijen

Verkoop en informatie
logo white
Verkoop en informatie
logo white