Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. afm-icon

Investeren in Waterstate

Volledige ontzorging

Bij een investering in Waterstate heeft u keuze uit diverse appartementstypen: L, XL en XXL, beschikbaar vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris. Daardoor is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Alle typen zijn voorzien van een zeer luxe interieur, een complete pantry en een moderne badkamer.

“Geniet van een vast rendement in een
uniek concept in het Zeeuwse Goes”

Waar investeren in recreatief onroerend goed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Waterstate Lofts geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, u wordt volledig ontzorgd. Hier wordt onder andere onder verstaan: onderhoud, beheer, vervanging inventaris, verzekering, marketing, etc. U ontvangt per kwartaal achteraf uw huurinkomsten en het enige voor uw rekening is de onroerende zaak belasting. Een investering zonder zorgen.

Vergoeding gedurende de bouw
Waterstate is een nieuwbouw project. De betaling van het hotelappartement gebeurt in termijnen. Gedurende de periode van bouw ontvangt u 1,5% vergoeding op de, conform de koop-en aannemingsovereenkomst, betaalde termijnen.

2 verhuurformules

Voor het project Waterstate heeft u de keus uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige ontzorgde huuropbrengst.

Formule 1 - Geïndexeerde huuropbrengst van 4.75% gedurende 15 jaar
U ontvangt op jaarbasis een vastgestelde huuropbrengst. Deze is gelijk aan 4,75% rendement op uw investering in het hotelappartement met bijbehorend inventaris. De huur wordt in 4 gelijke delen achteraf per kwartaal aan u overgemaakt. De huurprijs wordt ieder jaar geïndexeerd overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI). De indexatie wordt voor de eerste keer toegepast op 1 januari 2026. Vanaf jaar 2030 is de index gemaximaliseerd op 2%.

Formule 2 - Vast-variabele huuropbrengst gedurende 15 jaar
De eerste 5 volledige jaren na oplevering ontvangt u een op jaarbasis vastgestelde huuropbrengst. Deze is gelijk aan 5% rendement op uw investering in het hotelappartement met bijbehorend inventaris. De huur wordt in 4 gelijke delen achteraf per kwartaal aan u overgemaakt. De huurprijs wordt ieder jaar geïndexeerd overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI). De indexatie wordt voor de eerste keer toegepast op 1 januari 2026.

Na een periode van 5 volledige jaren gaat u naar een variabele huuropbrengst van 3%+ voor de opvolgende periode van 10 jaar. U profiteert direct van de omzet en prestaties van het hotelresort. Uw huurinkomsten worden berekend op basis van de verhuuromzet van alle 89 hotelappartementen tezamen. U deelt hierin met een vastgesteld quotiënt mee in de totale verhuuromzet. Deze wordt achteraf na het lopende jaar berekend. Tijdens het lopende jaar wordt u alvast een huuropbrengst van 3% uitgekeerd. Deze inkomsten zijn gegarandeerd en ongeacht de verhuuromzet. Na het lopende jaar ontvangt u het meerdere, de huur berekend op basis van de verhuuromzet minus de gegarandeerde reeds uitgekeerde vaste huurinkomsten.

Volledige transparantie
Waterstate Lofts keert u een vooraf vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt door het opmaken van een specificatie welke door een accountant of vergelijkbare beroepsgroep wordt geaccordeerd.

Eigen gebruik
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u tot 14 dagen per jaar tegen een zeer gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Otium Leisure Resort Roosendaal te bieden heeft. Het verblijf is mogelijk in een hotelappartement naar keuze, op basis van beschikbaarheid, buitenom de school- vakanties met een korting van 50% op de op dat moment geldende dag/boekingsprijs, inclusief reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting.

Brochure Aanvragen

Daarom investeert u in Waterstate Lofts

Een zorgeloze investering

Geniet van het rendement én de ontspanning van uw eigen luxe hotelappartement.

Investeren in Waterstate Goes
Hotelappartementen op een unieke locatie

  • 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
  • Variabele formule met netto 5% rendement eerste 5 jaar vast, daarna op basis van variabel met ondergrens
  • Vaste formule met netto 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
  • Complete ontzorging voor u als eigenaar
  • Zeer duurzaam, geen kosten voor energie en onderhoud
  • Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting en notariskosten
  • Bouw gestart! Oplevering voorjaar 2024
  • Prijzen vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Vraag vrijblijvend de brochure en het beleggers memorandum aan!
Neem gerust contact op!

De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars informeren u graag over de investeringsmogelijkheden in Waterstate. Wij staan voor u klaar!

Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht

De betrokken partijen

Verkoop en informatie
logo white
Verkoop en informatie
logo white