Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. afm-icon

Team Waterstate

Wij staan graag voor u klaar!

Maarten van Kempen, mede bekend van fitnessketen Fitland, is initiatiefnemer van het hotel Waterstate Goes. Hij zoekt altijd naar een bijzonder kenmerk. In Mill bijvoorbeeld is er een wellnessboot, die wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig. Als bijzonderheid in Otium wordt de combinatie met een wellness en casino inhouse aangeboden. Bij Goes is dit de combinatie van een centrale ligging in een veelzijdig gebied. Wellness, fitness, buitensporten en shoppen komen optimaal samen.

“Bij alle hotels die ik al gerealiseerd heb, speelt de omgeving een zeer belangrijke rol. Gastbeleving begint of eindigt immers niet in je hotel, alles eromheen zorgt voor de totaalbeleving. Alles, maar dan ook alles is er, de mogelijkheden zijn ongekend! Het realiseren van een hotel hier was gewoon een logisch gevolg, het laatste puzzelstukje dat het geheel compleet maakt.’’

Op deze unieke plek aan het Havenkanaal van Goes bouwt de BVR groep in samenwerking met RWS (Beveland Wonen) aan Waterstate. De samenwerking met Fitland, Vitae Wellnessresort Goes en VK-Leisure zorgen voor een uniek concept.

Ontmoet ons verkoopteam
Waterstate wordt verkocht door A-leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars. Beide teams met hun eigen specialisme zijn gevestigd in het pand op de Dam 13 in Goes en hebben al voor vele verkoopsuccessen gezorgd. Zij zijn specialist in het verkopen van (recreatief) onroerend goed in binnen- en buitenland. Zij combineren de kracht van de meest professionele spelers in de markt met een onafhankelijk advies over wat het beste bij u past.

Uw specialist in recreatief onroerend goed en adviseur voor permanente bewoning
Investeren in recreatief onroerend goed kan om verschillende redenen. Er zijn kopers die een stukje eigen gebruik combineren met verhuren en anderen kopen uitsluitend voor het rendement.

Deze laatste groep kopers is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Steeds meer particulieren zien de vele voordelen van het investeren in recreatief onroerend goed: solide stenen, een mooie jaarlijkse huuropbrengst en diverse aantrekkelijke fiscale voordelen.

Onze vastgoedadviseurs bieden advies op maat en nemen graag de mogelijkheden voor een investering van een hotelappartement of de aankoop van een woonappartement met u door.

 

                                                  

Sales Team

Anne-Marie van Gils
Algemeen directeur
Ruben Elenbaas
Sales director
Jacco de Zeeuw
Vastgoedadviseur
Marloes Timmerman
Vastgoedadviseur
Charmaine de Bie
Makelaar-Taxateur RM-RT

Vraag vrijblijvend de brochure en het beleggers memorandum aan!
Neem gerust contact op!

De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars informeren u graag over de investeringsmogelijkheden in Waterstate. Wij staan voor u klaar!

Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht

De betrokken partijen

Verkoop en informatie
logo white
Verkoop en informatie
logo white