Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit. afm-icon

Locatie & Omgeving

Gelegen op een echte A-locatie

Waterstate bevindt zich op een toplocatie: aan de rand van een vaarroute, direct naast grote wellness- en sportaccomodaties, nabij voorzieningen en op steenworp afstand van het bruisende centrum van winkel- en zakenstad Goes.

Brochure Aanvragen

Goes

Waterstate is niet alleen op zichzelf een mooie locatie, het ligt ook nog eens op loopafstand van het bruisende centrum van winkel- en zakenstad Goes. Het is een echte toeristen- en winkelstad. In het historische stadscentrum zijn tal van landelijke winkelketens, gezellige boetiekjes en topkwaliteit speciaalzaken te vinden, net als een gezellige markt met een groot aanbod aan horecagelegenheden.

Zonnig Zeeland

Met fantastische stranden en mooie eetgelegenheden kunt u heerlijk genieten van de vele Zeeuwse zilte zaligheden en culture hotspots. Uitstapjes vanuit Goes naar het nabije gelegen Middelburg, Vlissingen, Domburg, Veere en Yerseke zijn meer dan de moeite waard. Zij bevinden zich op slechts 20 รก 30 autominuten vanaf Goes. Voor de sportievelingen onder u zijn er vele fiets- en wandelroutes beschikbaar. Ook voor de watersporter heeft Zeeland een groot activiteitenaanbod binnen handbereik.

Zeeland zakelijk

Waterstate Lofts is naast een heerlijke plek voor stedentrips bovendien ideaal als uitvalsbasis voor zakelijke trips. Goes neemt op zakelijk gebied een belangrijke positie in Zeeland in. De centrale ligging in Zeeland, direct aan de A58, zorgt voor een optimale bereikbaarheid. In Goes en directe omgeving zijn diverse grote nationale en internationale bedrijven gehuisvest.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars informeren u graag over de investeringsmogelijkheden en wonen in Waterstate Lofts. Wij staan voor u klaar!

Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht
Het invullen van dit veld is verplicht

De betrokken partijen

Verkoop en informatie
logo white
Verkoop en informatie
logo white