Hotel

Hotel

Maak je verblijf compleet met een arrangement

Een compleet verzorgd verblijf begint bij ons door met een gerust hart te kiezen voor een van onze arrangementen inclusief hotelovernachting. Laat je inspireren door de charme van elk seizoen met onze arrangementen die daar perfect bij passen of omarm het hele jaar door ultieme ontspanning met een volledig wellness arrangement. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een zorgeloos verblijf, zodat je er echt even helemaal tussenuit bent.

Arrangementen

Hotel

Overnachting & ontbijt

Proefslapen arrangement

Kom je ook proefslapen in het nieuwe Hotel Waterstate in Goes? 

Dit arrangement is inclusief:

  • Overnachting
  • Ontbijt

€44,50 per persoon per nacht

Deze deal is te boeken t/m 4 juli 2024 op basis van beschikbaarheid. Prijs gebaseerd op basis van 2 personen per kamer. De suite is te boeken voor een toeslag van €50,- euro per nacht. 

Bekijken
vanaf
€ 44,50
per persoon
Hotel

Er even tussenuit deze zomer?

Mini vakantie | Midweek Zeeland

Dit arrangement is inclusief:

  • 4x Overnachting
  • 4x Ontbijt
  • Welkomstdrankje

Dit arrangement is te boeken voor een verblijf van 4 nachten, voor een aankomst op maandag t/m 22 september 2024. 
* prijs gebasseerd op een verblijf van 2 personen per kamer.

Bekijken
vanaf
€ 286,00
per persoon
Hotel

Er even tussenuit deze zomer?

Weekend in Zeeland

Dit arrangement is inclusief:

  • 3x Overnachting
  • 3x Ontbijt
  • Welkomstdrankje

Dit arrangement is te boeken voor een verblijf van 3 nachten, voor een aankomst op vrijdag t/m 22 september 2024. Prijs gebasseerd op twee personen per kamer. 

Bekijken
vanaf
€ 210,00
per persoon

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan.