Fit Arrangement

Fit Arrangement

Overnachting, ontbijt en sportles bij Fitland Goes

Tijdens je overnachting bij Waterstate sportief bezig zijn? Naast mogelijkheden om te sporten in de buitenlucht hebben we op 2 minuten wandelen van het hotel ook Sportcentrum Fitland. Op basis van beschikbaarheid neem je met dit arrangement deel aan één van de lessen die ze aanbieden tijdens jouw verblijf. 

Arrangementen

Fit Arrangement

Fietsarrangement

Fietsarrangement

Op de Gazelle C8 Ultimate elektrische fiets ben je elk terrein de baas! Of je nu kiest voor een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke verkenningstocht door het bruisende Goes. Dit arrangement omvat het volgende:

 • 1x overnachting voor 2 
 • 1x ontbijt voor 2
 • 2 E-Bikes voor één dag
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon
Fit Arrangement

Vaar Arrangement

Vaar Arrangement

Zie je jezelf al gaan? Dobberend op het water.. Je kan het water op met een E-Boat. Je kan vanuit het hotel alle kanten op om de omgeving te water te verkennen. Dit arrangement ovmat het volgende:

 • 1x overnachting voor 2
 • 1x ontbijt voor 2
 • 2,5 uur varen met een fluisterbootje (tot 4 personen)

  Boek je dit arrangement voor meerdere nachten, houd er dan rekening mee dat er slechts één keer 2,5 uur varen inclusief zit. Wens je alle dagen een bootje te huren? Neem dan contact op met ons voor de beschikbaarheid. 
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon
Fit Arrangement

E-Scooter Arrangement

E-Scooter Arrangement

Meer snelheid en wat minder trappen? Dan is een E-Scooter het ultieme voertuig voor jou! Cross op jouw E-Scooter naar de mooiste plekken in Goes en omstreken. Met dit E-Scooter arrangement ga je er samen op uit! Dit arrangement omvat het volgende:

 • Overnachting
 • Ontbijt
 • 4 uur toeren op een e-scooter
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan.