Actief

Actief

Maak van je verblijf een avontuur met alle mogelijkheden die onze inhouse rental shop biedt!

Wat is er nu mooier dan de omgeving van Goes verkennen? Dompel jezelf onder in al het moois dat de omgeving te bieden heeft op de meest uiteenlopende voertuigen. Ga je voor een dosis gezonde beweging en kies je voor een E-Bike of heb je meer behoefte aan snelheid en zie je jezelf al helemaal de verte in rijden op een E-Scooter? Je hebt tal van opties.

Verken je liever de omgeving op het water? Dan kies je voor een E-Boat. Laat de wind door je haren wapperen en pak een moment voor jezelf op het water.

Arrangementen

Actief

Overnachting, ontbijt en sportles bij Fitland Goes

Fit Arrangement

Dit arrangement is inclusief:

 • Overnachting
 • Ontbijt
 • Sportles naar keuze bij Fitland Goes

Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid. I.v.m. beperkte beschikbaarheid van sportlessen op zon- en feestdagen raden we je aan vooraf te informeren naar de mogelijkheden op jouw gewenste aankomst datum om teleurstellingen te voorkomen. 

Bekijken
vanaf
€ 81,00
per persoon
Actief

Fietsarrangement

Fietsarrangement

Op de Gazelle C8 Ultimate elektrische fiets ben je elk terrein de baas! Of je nu kiest voor een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke verkenningstocht door het bruisende Goes. Dit arrangement omvat het volgende:

 • 1x overnachting voor 2 
 • 1x ontbijt voor 2
 • 2 E-Bikes voor één dag
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon
Actief

Vaar Arrangement

Vaar Arrangement

Zie je jezelf al gaan? Dobberend op het water.. Je kan het water op met een E-Boat. Je kan vanuit het hotel alle kanten op om de omgeving te water te verkennen. Dit arrangement ovmat het volgende:

 • 1x overnachting voor 2
 • 1x ontbijt voor 2
 • 2,5 uur varen met een fluisterbootje (tot 4 personen)

  Boek je dit arrangement voor meerdere nachten, houd er dan rekening mee dat er slechts één keer 2,5 uur varen inclusief zit. Wens je alle dagen een bootje te huren? Neem dan contact op met ons voor de beschikbaarheid. 
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon
Actief

E-Scooter Arrangement

E-Scooter Arrangement

Meer snelheid en wat minder trappen? Dan is een E-Scooter het ultieme voertuig voor jou! Cross op jouw E-Scooter naar de mooiste plekken in Goes en omstreken. Met dit E-Scooter arrangement ga je er samen op uit! Dit arrangement omvat het volgende:

 • Overnachting
 • Ontbijt
 • 4 uur toeren op een e-scooter
Bekijken
vanaf
€ 91,00
per persoon

Ontdek Hotel Waterstate in Goes

Hotel Waterstate in Goes is de nieuwe locatie in Zeeland voor een ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen aan de rand van Goes, makkelijk te bereiken en met uitzicht op het water. Het hotel opent in juni 2024 en is van alle gemakken voorzien. Een inhouse restaurant voor ontbijt, lunch en diner en Vitae Wellnessresorts en sportcentrum Fitland op loopafstand. Meer van het avontuur in de buitenlucht? Met inhouse verhuurbedrijf Vlot ontdek je Zeeland over het water of per fiets. Zakelijk overnachten is extra aangenaam met de diverse business suites, waar overnachten en zakelijk overleggen hand in hand gaan. 

fatmax-e-kickbike-uitje.jpg
step.jpg
StekkerscooterNoPiston-33-scaled.jpg
kanaal-1.png
e-scooter.png